Практичне навчання з питань як діяти при загорянні автомобіля на АЗС

Здійснення методичного супроводу практичної підготовки на підприємствах, в установах, організаціях при проведенні спеціальних об’єктових навчань, тренувань з питань цивільного захисту визначено як одне з головних завдань навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області. Для виконання цього завдання в області складено план-графік проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, установах і організаціях.

На підставі план-графіка наАЗС №6 ЗАТ «РУР ГРУП СА» в м. Бобринець 22 травня 2019 року відбулось навчання з питань цивільного захисту за темою: «Дії органу управління та персоналу АЗС щодо реагування на пожежу при загоранні автомобіля при заправці ПММ», в рамках проведення командно-штабного навчання адміністрацією Бобринецького району.

Методичний супровід у підготовці та проведенні навчання надав майстер виробничого навчання Чижевский Д.Є., який звернув увагу керівництва ЗАТ «РУР ГРУП СА» на актуальність проведення саме спеціальних об’єктових навчань з питань ЦЗ, як дієвого заходу в здійсненні спеціальної підготовки керівного складу та персоналу.

При проведенні підготовчих заходів та інструктивно-методичних занять з керівництвом навчання та інструктажів з учасниками було відпрацьовано необхідні плануючі документи, визначено завдання, які планувалось відпрацювати на визначених навчальних місцях.

Керував навчанням відповідальний з питань ЦЗ ЗАТ «РУР ГРУП СА» Бондаренко А.А. У спеціальному об’єктовому навчанні приймали участь персонал та районні спеціалізовані служби цивільного захисту. Навчання показали спроможність взаємодії між спеціалізованими службами цивільного захисту та керівництва АЗС приймати зважені рішення в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, а особовий склад свою спроможність діяти в екстремальних умовах.

Майстер виробничого навчання

обласних та м. Кропивницький

курсів УКК Центру Д.Є.Чижевський

Кiлькiсть переглядiв: 0