Про організацію та проведення об’єктового тренування з питань цивільного захисту в Кіровоградському будівельному коледжі

21 травня 2019 року на базі ДВНЗ «Кіровоградський будівельний коледж» було проведено об’єктове тренування з питань цивільного захисту. Методичний супровід даного заходу забезпечила майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та міста Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів 3 категорії Гудзь Я.В.

Одним із основних заходів такої допомоги стало проведення інструктажів, консультацій із керівним складом тренування, персоналом, який приймав участь у заходів. У ході цих занять було відпрацьовано необхідну документацію за тренуванням.

Крім цього, фахівцю з питань цивільного захисту Грабару В.Г. надані консультації щодо планування заходів цивільного захисту та підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.

Отже, практична допомога, надана керівному складу та фахівцям коледжу у підготовці об’єктового тренування з питань цивільного захисту, сприяла успішному його проведенню.

Вже під час практичних відпрацювань працівниками та студентами коледжу відпрацьовано питання оповіщення, евакуації під час НС, надано домедичну допомогу потерпілим та ліквідовано пожежу за допомогою наявних засобів пожежогасіння.

Проведені заходи практичної підготовки сприятимуть ефективному і якісному відпрацюванню у ході тренування усіх запланованих заходів та формуванню у працівників та студентів практичних навичок щодо дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру Я.В. Гудзь

Кiлькiсть переглядiв: 0