Спеціальне об’єктове навчання в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Олександрія

17 травня 2019 року на виконання план-графіку проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту, в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)м. Олександрія проведено спеціальне об’єктове навчання з цивільного захисту за темою: «Дії органів управління та персоналу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Олександрія щодо реагування на надзвичайні ситуації. Захист працівників і території від наслідків буревію, пожежі, руйнування будівель, хімічного зараження при травмуванні персоналу».

Методичний супровід здійснено майстром виробничого навчання навчально-консультаційного пункту м. Олександрія Центру Юрченком Ю.В.

Під час підготовки до навчання з керівництвом установи були проведені інструктивно-методичні заняття та інструктажі. У результаті цих занять було відпрацьовано необхідні документи для проведення навчання.

У ході навчання працівники показали достатні знання та злагоджені дії при оповіщенні, наданні медичної допомоги, локалізації та ліквідації осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння. Кожний працівник установи отримав досвід гасіння пожеж наявними засобами пожежогасіння. Мета навчання була досягнута.

При обговорені результатів проведення спеціального об’єктового навчання майстер виробничого навчання Юрченко Ю.В. вказав на належний рівень відпрацювання поставлених завдань, надав рекомендації щодо коригування методичних матеріалів, за якими здійснюється підготовка працівників до дій при НС.

Майстер виробничого навчання

НКП м. Олександрія Центру Ю.В. Юрченко

Кiлькiсть переглядiв: 0