Про заняття із особами, які очолюють об’єктові формування цивільного захисту

У період з 26 по 28 березня 2019 року на циклі практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру 14 слухачів пройшли функціональне навчання та перевірку знань у сфері цивільного захисту за 18-годинною програмою постійно діючого семінару за категорією 8 «Особи, які очолюють об’єктові формування цивільного захисту (крім осіб, які очолюють структурні підрозділи територіальних формувань цивільного захисту).

У ході занять слухачі оновили (поглибили) спеціальні знання з питань цивільного захисту у напрямку забезпечення діяльності об’єктових формувань цивільного захисту, дізналися про заходи щодо забезпечення готовності до виконання аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, опанували необхідний обсяг знань з питань захисту та рятування людей, керування діями підлеглих при проведенні рятувальних та інших невідкладних робіт.

Отримали досвід щодо планування та відпрацювання основних плануючих документів формувань цивільного захисту, тренувалися надавати домедичну допомогу потерпілим наявними медичними засобами.

Сподіваємося всі отримані навички знадобляться у разі залучення існуючих об’єктових формувань цивільного захисту до проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт.

Начальник циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру М.М. Стець

Кiлькiсть переглядiв: 0