Результати практичної підготовки працівників КЗ «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу» м. Кропивницький

10 грудня 2018 року під керівництвом головного лікаря комунального закладу «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу» Пастуха П.І було проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту.

До цього, майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки ОК УКК Центру Лавров О.В. здійснив методичний супровід та надав кваліфіковану допомогу керівному складу та відповідальним особам з цивільного заходу в розробці необхідної документації для якісного проведення навчання.

До проведення заходу практичної підготовки залучалися керівництво, посередницький склад та формування цивільного захисту закладу. Під час проведення навчання було перевірено справність системи оповіщення, здійснено евакуацію дітей та персоналу із будівлі, застосовано первинні засоби пожежогасіння, надано допомогу умовним потерпілим.

У результаті навчання керівний склад та працівники закладу практично відпрацювали основні дії при загрозі та виникненні НС, навчилися діяти у складних погодних умовах.

Під час проведення підсумків навчань, майстер ВН Лавров О.В. надав рекомендації стосовно удосконалення прийомів і способів проведення евакуаційних та інших невідкладних робіт.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру О.В. Лавров

Кiлькiсть переглядiв: 0