Проведення спеціального об’єктового навчання з питань ЦЗ на базі КЗ «Кіровоградський обласний соціальний центр матері та дитини» м. Кропивницький

На протязі листопада та початку грудня місяця поточного року майстром виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та
м. Кропивницький курсів УКК Центру Лавровим О.В. здійснювався методичний супровід з підготовки та проведення спеціального об’єктового навчання з питань ЦЗ на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний соціальний центр матері та дитини» Кіровоградської обласної ради.

Було визначено тему навчання «Дії керівництва та персоналу закладу щодо реагування на загрозу виникнення надзвичайної ситуації природного та техногенного характеру» за якою відпрацьовано важливі навчальні питання.

Директор Жолобова І.О. з порозумінням віднеслася до наданих пропозицій та сприяла вдосконаленню методів управління персоналом під час виконання заходів цивільного захисту. В ході підготовки до проведення навчання особлива увага зверталася на відпрацювання дій працівників при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій.

Під час проведення навчання керівництво та персонал закладу справилися із виконанням завдань з оповіщення присутніх, проведенні евакуації дітей з батьками у безпечне місце. При цьому, було враховано особливості порятунку дітей у супроводі дорослих.

Потім, проведено гасіння умовної пожежі наявними вогнегасниками та надано першу домедичну допомогу виявленим потерпілим.

За підсумками спеціального об’єктового навчання персонал центру показав достатню готовність до дій при НС. Майстер ВН Лавров О.В. надав пропозиції стосовно поліпшення навчання персоналу закладу діям при їх практичній підготовці.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру О.В. Лавров

Кiлькiсть переглядiв: 0