Практична підготовка працівників КП «Центр-Готель» м. Кропивницький

6 грудня поточного року майстром виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та міста Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів 3 категорії Центру Лавровим О.В. була надана практична допомога керівному складу та фахівцям комунального підприємства «Центр-Готель» у підготовці та проведення спеціального об’єктового навчання з питань цивільного захисту.

Під час методичного супроводу майстер ВН Лавро О.В. провів інструктивно-методичні заняття, консультації та інструктажі з керівним складом та працівниками. У ході індивідуальних консультацій заступникам (помічникам) керівника навчання, керівникам на навчальних місцях з відпрацювання практичних заходів були надані детальні пояснення щодо структури та змісту їх особистих планів, щоб задум навчання був реалізований у повному об’ємі.

Директор КП «Центр-Готель» Швець М.Я., як керівник навчання у присутності генерального директора Волошина Т.В. доводив ввідні виконавцям на навчальних місцях. У ході навчання були відпрацьовані питання оповіщення персоналу установи за сигналом «Увага всім», здійснено розвідку у допоміжному приміщенні будівлі через задимлення, з повною евакуацією персоналу з будівлі, відпрацьовано елементи пожежогасіння за допомогою вогнегасників та надано першу домедичну допомогу постраждалим.

Підводячи підсумки навчання майстер ВН Лавров О.В. надав рекомендації стосовно поліпшення роботи стосовно планування заходів цивільного захисту та підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру О.В. Лавров

Кiлькiсть переглядiв: 0