Проведення тематичного семінару з керівниками закладів освіти міста Кропивницький

12 грудня п.р. методист обласного методичного кабінету навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Нестеренко В.В. провела тематичний семінар з керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти м. Кропивницький Кіровоградської області на тему «Особливості організації та функціонування структури цивільного захисту закладу освіти. Організація та проведення Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини».

Під час семінару були розглянуті питання організації і ведення заходів цивільного захисту в закладах освіти, навчання персоналу за програмою загальної підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях, розглянуті зразки плануючих та розпорядчих документів. Увагу керівників звернули також на заходи об’єктового тренування з питань цивільного захисту, які необхідно проводити з учасниками освітнього процесу під час Дня цивільного захисту (Тижня безпеки дитини). У ході заняття були надані роз’яснення щодо змін у порядку проведення функціонального навчання, які визначені у постанові КМУ від 28.03.2018 № 230.

Підводячи підсумки, присутні на семінарі відмітили, що проведення таких заходів сприятиме підвищенню рівня організації роботи з питань цивільного захисту у закладах освіти.

Методист обласного методичного кабінету В. Нестеренко

Кiлькiсть переглядiв: 0