Взаємодія Центру з об’єднаними територіальними громадами області

10 грудня 2018 року представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області з метою надання консультаційно-методичної допомоги з питань цивільного захисту відвідали Смолінську селищну об’єднану територіальну громаду.

Завідувач обласного методичного кабінету Купріянов А.С. та методист Центру Александрова Т.Ф. під час зустрічі з головою громади Мазуром Миколою Миколайовичем та відповідальним за цивільний захист Бойком Володимиром Васильовичем надали консультаційну допомогу по питанням функціонування структури цивільного захисту в громаді, плануванню та порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, які визначені у постанові КМУ від 28.03.2018 № 230. Також були надані роз’яснення по питанням функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту, порядку складання організаційно-розпорядчих документів зі створення та функціонування консультаційних пунктів, особливості проведення інформаційно-просвітницької роботи з непрацюючим населенням за місцем проживання, видання громадою листівок, брошур, пам’яток з питань цивільного захисту, які розроблені працівниками Центру, для забезпечення самостійного вивчення інформації населенням щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій.

Працівники Центру переконані у корисності подібних заходів і надалі будуть проводити виїзди до об’єднаних територіальних громад області.

Методист обласного методичного кабінету
НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області В. Нестеренко

Кiлькiсть переглядiв: 0