Про методичний супровід об’єктового тренування з питань цивільного захисту в Кіровоградському музичному коледжі

03 грудня 2018 року майстром виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та міста Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів 3 категорії Лавровим О.В. була надана практична допомога керівному складу та фахівцям Кіровоградського музичного коледжу у підготовці до проведення об’єктового тренування з питань цивільного захисту (далі - тренування).

Одним із основних заходів такої допомоги стало проведення інструктивно-методичних занять із заступниками (помічниками) керівника тренування, персоналом штабу керівництва. У ході цих занять вищезазначеними особами було відпрацьовано документацію за тренуванням. При цьому, особлива увага була звернута на визначення етапів тренування та навчальних питань з урахуванням специфіки організації заходів цивільного захисту у Кіровоградському музичному коледжі.

У ході індивідуальних консультацій заступникам (помічникам) керівника тренування, керівникам на навчальних місцях з відпрацювання практичних заходів були надані детальні пояснення щодо структури та змісту їх особистих планів.

Крім цього, фахівцю з питань цивільного захисту Тарасенку С.Г. надані консультації щодо планування заходів цивільного захисту та підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.

Отже, практична допомога, надана керівному складу та фахівцям коледжу у підготовці об’єктового тренування з питань цивільного захисту, сприятиме успішному його проведенню.

Проведені заходи практичної підготовки сприятимуть ефективному і якісному відпрацюванню у ході тренування усіх запланованих заходів та формуванню у працівників та студентів практичних навичок щодо дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру О.В. Лавров

Кiлькiсть переглядiв: 0