Персонал КЗ «МСЧ №19 м. Кропивницький» готовий приймати і надавати допомогу постраждалим при НС

03 грудня 2018 року в КЗ «МСЧ №19 м. Кропивницький» проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту.

Методичний супровід у підготовці та проведенні навчання надав майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки ОК УКК Центру Чижевський Д.Є. При цьому, він привернув увагу керівництва закладу на останні вимоги нормативних актів з питань проведення саме спеціальних об’єктових навчань з питань ЦЗ, здійсненні спеціальної підготовки осіб, які входять до складу об’єктових формувань, вказав на важливості медичних закладів в системі цивільного захисту населення.

Під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом навчання та інструктажів з учасниками було відпрацьовано необхідні плануючі документи та алгоритм проведення навчання.

За темою навчання: «Дії органів управління, персоналу та формувань ЦЗ закладу під час виникнення надзвичайних ситуацій природного, (штормовий вітер), техногенного (пожежа) характеру та ліквідації їх наслідків» були відпрацьовані завдання за ввідними. Головний лікар Барков А.В. оперативно доводив інформацію до виконавців на навчальних місцях та контролював їх дії. Під час навчання додатково були відпрацьовані питання надання допомоги при масовому надходженні постраждалих, так як медичний заклад знаходиться в такому районі міста, де інших медичних закладів немає.

Залучені працівники справилися із поставленими завданнями. За підсумками спеціального об’єктового навчання з питань ЦЗ встановлено, що
керівний склад та фахівці КЗ «МСЧ №19 м. Кропивницький» готові до дій за призначенням.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки обласних

та м. Кропивницького курсів

удосконалення керівних кадрів Центру Д.Є.Чижевський

Кiлькiсть переглядiв: 0