Підготовка та проведення спеціального об’єктового навчання на підприємстві ТОВ «ПВІ «АГРОПРОЕКТ» м. Кропивницький

Враховуючи зростання рівня терористичних загроз, пожежної та техногенної небезпеки, керівники підприємств, установ та організацій повинні приділяти особливу увагу питанням підготовки працівників, зокрема керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, що визначає в цілому готовність об’єктів до дій у найбільш ймовірних надзвичайних ситуаціях.

12 листопада 2018 року на базі підприємства ТОВ «ПВІ «АГРОПРОЕКТ» у м. Кропивницький відбулося спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту (надалі – навчання), під час яких відпрацьовувались дії працівників цього підприємства під час загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

Під час підготовчого періоду майстром виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Олегом Лавровим були проведені інструктивно-методичні заняття з керівництвом тренувань і керівниками місць з практичного відпрацювання навчальних питань.

В ході проведених навчань особлива увага зверталась на вироблення єдиних підходів щодо організації і методики проведення навчань, визначення рівня готовності та дієздатності керівного складу та персоналу підприємства при виникненні надзвичайних ситуацій природного характеру, організації роботи комісії з питань надзвичайних ситуацій підприємства, вміння та чіткі дії добровільно-пожежної дружини при гасінні умовної пожежі, при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій, визначення готовності відповідальних осіб з питань евакуації та персоналу до проведення евакуації матеріальних цінностей. Завдяки ретельній підготовці, керівний склад та працівники ТОВ «ПВІ «АГРОПРОЕКТ» з основними задачами справилися добре.

Підсумовуючи проведені практичні заходи, в.о. директора ТОВ «ПВІ «АГРОПРОЕКТ» Грудачов І.В. відзначив, що такі навчання сприяють злагодженості дій всіх відповідальних формувань та працівників, а також усвідомленню керівниками суб’єктів господарювання того, що за їх рішеннями та діями стоїть безпека та життя їхніх підлеглих.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру О.В. Лавров

Кiлькiсть переглядiв: 0