Спеціальне об’єктове навчання в комунальному закладі палац культури «Світлопільський»

28 вересня поточного року у комунальному закладі палац культури «Світлопільський» було проведене спеціальне об’єктове навчання за темою: «Дії керівного складу, органів управління палацу культури «Світлопільський» по запобіганню аварій, стихійних лих (буревію, пожежі, аварії на залізниці)». Навчання очолив в.о. директора комунального закладу ПК «Світлопільський» Охотний В.О.

Методичний супровід у підготовці та проведенні навчання надав майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та
м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру
Юрченко Ю.В. При підготовці до навчання з керівництвом закладу були проведенні інструктивно-методичні заняття та інструктажі, результатом цих занять стала підготовка документів для проведення навчання.

В навчанні приймали участь працівники та формування цивільного захисту закладу (протипожежна ланка). Особливу увагу було звернуто на боротьбу з можливими осередками пожеж в закладі. Протипожежна ланка отримала досвід гасіння умовної пожежі наявними засобами пожежогасіння, кожний працівник зміг особисто потренуватися з вогнегасником.

Навчання показали, що мета навчання була досягнута.

Майстер виробничого навчання Юрченко Ю.В. під час підведення підсумків навчання та обговорені його результатів вказав на належний рівень відпрацювання поставлених завдань, рекомендував звернути увагу на коригування методичних матеріалів, за якими здійснюється підготовка працівників до дій у надзвичайній ситуації.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру Ю.В. Юрченко

Кiлькiсть переглядiв: 0