Результати спеціального об’єктового навчання з питань цивільного захисту у ДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області»

28 вересня у державній установі «ТМО МВС України по Кіровоградській області» було проведене спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту за темою: «Дії органів управління та сил цивільного захисту при пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей».

Методичний супровід у підготовці та проведенні навчання надав майстер виробничого навчання Гусєв В.О. На підготовчому етапі під його опікою керівник установи Нестройний О.О. та призначена особа з питань ЦЗ Надеєв О.І. на основі Плану реагування на надзвичайні ситуації спланували навчання виходячи з небезпек, вказаних у ньому.

У навчанні взяли участь всі підрозділи цивільного захисту підприємства (комісія з НС; комісія з питань евакуації; санітарна служба; протипожежна ланка; ланка з оповіщення та зв’язку; ланка обслуговування захисної споруди; пункт видачі ЗІЗ), які відпрацювали завдання за ввідними на визначених навчальних місцях.

Особливу увагу було звернуто на боротьбу з можливими пожежами в установі з масовим перебуванням людей. Не тільки протипожежна ланка отримала досвіт гасіння пожеж. Кожний учасник навчання мав можливість особистого тренування по використанню вогнегасників.

Навчання показали, щоДУ «ТМО МВС України по Кіровоградській області» готове діяти за призначенням та спроможне захистити працівників, пацієнтів та свою територію від наслідків надзвичайних ситуацій.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки ОК УКК Центру В.Гусєв

Кiлькiсть переглядiв: 0