Проведення практичних навчань у ТОВ «Готель «Лондон Кіровоград»

10 вересня 2018 року майстром виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області Чижевським Д.Є. з метою навчання персоналу готелю ТОВ «Готель «Лондон Кіровоград» до дій в надзвичайних ситуаціях проведено спеціальне об’єктове навчання.

При підготовці до навчання з керівництвом підприємства були проведенні інструктивно-методичні заняття та інструктажі. Майстер ВН Чижевський Д.Є. надав консультативну допомогу з питань організації навчання працівників за відповідними програмами підготовки до дій при НС.

Завдяки належній організації з підготовки керівного складу ТОВ «Готель «Лондон Кіровоград» навчання проведені на належному рівні, під час яких відпрацьовані питання приведення в готовність об’єктової ланки ЦЗ, продемонстровано порядок дій при проведенні евакуації, дії об’єктових формувань ЦЗ при виникненні пожежі та надання допомоги постраждалим.

Навчання показало, що керівний склад та формування цивільного захисту ТОВ «Готель «Лондон Кіровоград» підготовлені і в цілому готові до виконання завдань при виникненні надзвичайних ситуацій.

При підведенні підсумків навчання майстер ВН Чижевський Д.Є. пояснив керівництву готелю шляхи поліпшення роботи з працівниками готелю при організації оповіщення та організації евакуації мешканців у безпечні місця.

Майстер виробничого навчання

обласних та м. Кропивницький

курсів УКК Центру Д.Є.Чижевський

Кiлькiсть переглядiв: 0