Функціональне навчання з цивільного захисту на обласних та м. Кропивницький курсах удосконалення керівних кадрів НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області

На обласних та міста Кропивницький курсах удосконалення керівних кадрів НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області у період з 10 по14 вересня 2018 року було проведено функціональне навчання з питань цивільного захисту груп слухачів за категоріями «Керівники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також їх заступники», та «Керівники суб’єктів господарювання, навчальних закладів незалежно від форми власності, а також їх заступники».

Заняття проводились за 42 та 27 годинними навчальними програмами. Метою організації навчального процесу за відповідними програмами є своєчасна підготовка керівного складу, діяльність яких пов’язана з організацією заходів цивільного захисту, формування компетентності слухачів до виконання функціональних обов’язків у сфері цивільного захисту в межах своїх повноважень (посад), реалізації завдань із запобігання та реагування на надзвичайні ситуації, оволодіння слухачами технологіями (алгоритмами) вирішення основних завдань відповідно до функцій та обов’язків, що виконуються ними згідно з функціями у складі територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Після успішного проходження навчання та підсумкового контролю, який проводиться з метою оцінки результатів навчання слухачів шляхом захисту ними індивідуальних робіт, слухачі вважаються такими, що пройшли функціональне навчання у сфері цивільного захисту та отримали посвідчення встановленого зразка.

Методист обласних та міста Кропивницький

курсів УКК Центру О.В. Тимофієва

Кiлькiсть переглядiв: 0