Спеціальне об’єктове навчання в комунальному закладі «Олександрійському наркологічному диспансері»

30 серпня 2018 року на виконання план-графіку проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту, на території Олександрійського наркологічного диспансеру проведено спеціальне об’єктове навчання з цивільного захисту за темою: «Дії органів управління та персоналу КЗ «Олександрійський наркологічний диспансер» щодо реагування на надзвичайні ситуації. Захист працівників і території від наслідків буревію, пожежі, руйнування будівель, хімічного зараження при травмуванні персоналу».

Методичний супровід здійснено майстром виробничого навчання обласних та м. Кропивницький курсів УКК Центру Юрченком Ю.В.

При підготовці до навчання з керівним складом проведено інструктивно-методичні заняття та інструктажі. В результаті занять відповідні посадові особи відпрацювали документацію на навчання.

В ході навчання працівники показали достатні знання та злагоджені дії при оповіщенні, наданні медичної допомоги, локалізації та ліквідації осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння. Мета навчання була досягнута.

При обговорені результатів проведення спеціального об’єктового навчання під час майстер виробничого навчання Юрченко Ю.В. наголосив на важливості заходів практичної підготовки, надав рекомендації стосовно поліпшення системи оповіщення диспансеру та підготовки осіб, які будуть задіяні при евакуації персоналу та пацієнтів.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру Ю.В. Юрченко

Кiлькiсть переглядiв: 0