Результати спеціального об’єктового навчання у Олександрійському міжрайонному управлінні водного господарства

Відповідно до план-графіку проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту, 29 серпня 2018 року на території Олександрійського міжрайонного управління водного господарства проведено спеціальне об’єктове навчання з цивільного захисту за темою: «Дії керівного складу, органів управління Олександрійського міськрайонного управління водного господарства по запобіганню аварій, стихійних лих (буревію, пожежі, аварії на залізниці, хімічного зараження)».

Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Юрченко Ю.В.

Основною метою навчання було тренування керівного складу і персоналу щодо організації та проведення заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуації, тренування у проведенні аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на об’єкті.

Під час підготовки до навчання були відпрацьовані необхідні документи та проведено інструктивно-методичні заняття і інструктажі з керівним складом управління. У ході цих занять відповідними посадовими особами було відпрацьовано плануючу документацію.

Вже під час навчання посадовими особами та фахівцями Олександрійського міжрайонного управління водного господарства були відпрацьовані поставлені завдання на навчальних місцях.

Мета навчання була досягнута, працівники показали достатні знання та злагоджені дії при оповіщенні, наданні домедичної допомоги, локалізації та ліквідації осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння.

Майстер виробничого навчання Юрченко Ю.В. під час підведення підсумків навчання та обговорені його результатів вказав на належний рівень відпрацювання поставлених завдань, рекомендував звернути увагу на коригування методичних матеріалів, за якими здійснюється підготовка працівників до дій при НС.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру Ю.В. Юрченко

Кiлькiсть переглядiв: 0