Мобільний консультаційний пункт продовжує роботу

Навчання громадян правильним діям у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій є актуальною темою, а разом з тим актуальною є й робота мобільного консультаційного пункту навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області.

Так, 31 серпня п.р. мобільний консультаційний пункт розгортався в центрі міста Світловодськ біля будівлі міської ради. Консультаційна робота була організована таким чином, щоб кожен громадянин міг отримати необхідну інформацію про дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій, які характерні для Світловодського району, у разі загрози терористичного акту, а також порядком дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

1 вересня - перший день осені, дітлахи йдуть на навчання. З початком нового навчального року збільшується ризик виникнення нещасних випадків на автошляхах області. Саме тому педагогічні працівники Центру, при наданні консультацій, увагу людей акцентували на нагадуванні дітям правил дорожнього руху, правил поведінки у багатолюдних місцях.

Працівники Центру переконані у корисності подібних заходів і надалі будуть проводити роботу з навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Майстер виробничого навчання

Світловодських курсів М. Коломієць

Кiлькiсть переглядiв: 0