Спеціальне об’єктове тренування з ланкою обслуговування захисної споруди

28 серпня у Торговицькій ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Є.Ф.Маланюка Торговицького НВО Новоархангельського району було проведене спеціальне об’єктове тренування з ланкою обслуговування захисної споруди за темою: «Дії ланки обслуговування протирадіаційного укриття при виникненні надзвичайної ситуації». Методичний супровід у підготовці та проведенні тренування надав майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницького курсів удосконалення керівних кадрів Центру Гусєв В.О.

Ще на підготовчому етапі він провів заняття з посадовими особами цивільного захисту Новоархангельської РДА та директорами шкіл за темою «Укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту».

Керували тренуванням директор закладу освіти Аліщенко А.І. та керівник ланки обслуговування ПРУ Попов І.В. Вони доводили ввідні особам, які входять до складу ланки та контролювали їх дії. Під час тренувань особливу увагу було звернуто на обладнанні медичного пункту та можливості надання домедичної допомоги постраждалим.

На тренуванні були присутні 17 осіб керівного складу Новоархангельського району, районного сектору ДСНС, директори шкіл району, які спостерігали за ходом тренувань та робили висновки з якості підготовки практичних заходів.

Тренування показали, що ланка обслуговування укриття показала свою спроможність працювати в умовах надзвичайної ситуації, що дозволяє провести всі заходи укриття працівників та учнів школи в укритті у повному обсязі.

Майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки

обласних та м. Кропивницького курсів удосконалення

керівних кадрів Центру В.О. Гусєв

Кiлькiсть переглядiв: 0