Визначення шляхів дієвого попередження виникнення пожеж спеціалізованою службою лісового господарства Новомиргородського району

28 серпня 2018 року спеціалізованою службою лісового господарства Новомиргородського району було проведено спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту.

Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Чижевський Д.Є., який звернув увагу керівництва та працівників спеціалізованої служби лісового господарства Новомиргородського району на останніх вимогах нормативних актів з питань проведення спеціальних об’єктових тренувань з питань ЦЗ, здійсненні спеціальної підготовки осіб, які входять до складу служби, виходячи з кліматичних, соціальних та економічних реалій сьогодення.

Під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом тренування та інструктажів з учасниками тренування було відпрацьовано необхідні плануючі документи та визначено завдання, які потребували відпрацювання на визначених робочих місцях.

За темою тренування «Дії працівників служби лісового господарства щодо приведення служби в готовність до дій по локалізації лісових пожеж, надання першої допомоги та евакуації постраждалих до медичних закладів району» були відпрацьовані завдання за ввідними. Відпрацьовано методи надання допомоги постраждалим та самодопомоги при отриманні ушкоджень під час ліквідації пожеж.

Під час тренування майстер виробничого навчання Чижевський Д.Є. звернув увагу на якісному відпрацюванні заходів пов’язаних із локалізацією лісових пожеж, дотриманні правил безпеки всіма працівниками при роботі у зоні задимлення, при швидкому поширенні лісової пожежі.

Також надано пропозиції щодо поліпшення підготовки осіб, які входять до складу спеціалізованої служби.

За підсумками спеціального об’єктового тренування встановлено, що спеціалізована служба лісового господарства Новомиргородського району готова до дій за призначенням.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки обласних

та м. Кропивницького курсів удосконалення

керівних кадрів Центру Д.Є.Чижевський

Кiлькiсть переглядiв: 0