Практичне відпрацювання проблемних питань з відновлення електропостачання спеціалізованою службою Новоукраїнського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго»

23 серпня 2018 року спеціалізованою службою Новоукраїнського РЕМ
ПАТ «Кіровоградобленерго» було проведено спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту.

Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Чижевський Д.Є., який звернув увагу керівництва Новоукраїнського РЕМ на останніх вимогах нормативних актів з питань проведення саме спеціальних об’єктових тренувань з питань ЦЗ, здійсненні спеціальної підготовки осіб, які входять до складу служб та формувань виходячи з кліматичних, соціальних та економічних реалій сьогодення.

Під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом підприємства та інструктажів з учасниками тренування було відпрацьовано необхідні плануючі документи та визначено завдання, які потребували відпрацювання на визначених робочих місцях.

За темою навчання «Дії органів управління та сил цивільного захисту РЕМ щодо реагування на загрозу виникнення, та виникнення надзвичайних ситуацій в електромережах РЕМ під час складних погодних умов» проведено аварійно-відновлювальні роботи на лініях ПЛ-10 кв Л-211.

Силами спеціалізованої служби енергетики із застосуванням спеціального обладнання проведено комплекс робіт по відновленню ліній електроживлення. При цьому, особливу увагу звернуто на дотриманні правил безпеки праці при роботі із електрообладнанням та в умовах природних надзвичайних ситуаціях.

Майстер виробничого навчання у ході тренування надав пропозиції стосовно поліпшення підготовки осіб, які входять до складу спеціалізованої служби, акцентував увагу на важливості заходів практичної підготовки.

За підсумками спеціального об’єктового тренування встановлено, що служба ЦЗ Новоукраїнського РЕМ готова до дій за призначенням.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки обласних

та м. Кропивницького курсів удосконалення

керівних кадрів Центру Д.Є. Чижевський

Кiлькiсть переглядiв: 0