Розгортання мобільного консультаційного пункту

Навчання громадян правильним діям у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій є актуальним питанням, а разом з тим актуальною є й робота мобільного консультаційного пункту в м. Олександрія навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області.

22 серпня 2018 року педагогічними працівниками НКП м. Олександрія було розгорнуто мобільний консультаційний пункт.

При наданні консультацій кожен громадянин міг отримати вичерпну інформацію (роз’яснення) щодо порядку дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, оглянути зразки засобів індивідуального захисту, дізнатись правила користування ними.

Літо вже закінчується, а отже попереду нас чекає найкомфортніша оксамитова пора. Не кожен може дозволити собі провести відпустку на морі, а у когось тієї відпустки взагалі влітку немає. Тому вихідні більшість проводять на берегах місцевих річок. У Кіровоградській області кількість загиблих на водоймах збільшується майже щодня.

Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є саме недотримання правил безпечної поведінки громадянами. Саме тому, при проведенні роз’яснювальної роботи серед населення, педагогічні працівники особливу увагу звертали на те, що перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба пам’ятати про безпеку.

Працівники НКП переконані у корисності подібних заходів і надалі будуть проводити роботу з навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Повідомляємо також, що наступного разу мобільний консультаційний пункт з питань цивільного захисту буде розгорнуто в місті Олександрія 20 вересня 2018 року з 09-00 до 13-00 за адресою: вул. Софіївська, 18.

Запрошуємо всіх бажаючих.

Завідувач НКП м.Олександрія В.В.Єрмаков

Кiлькiсть переглядiв: 0