Актуальне спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту Кіровоградській філії ПАТ «Укртелеком»

21 серпня 2018 року в Кіровоградській філії ПАТ «Укртелеком» було проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту.

Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Чижевський Д.Є., який звернув увагу керівництва підприємства на останніх вимогах нормативних актів з питань проведення саме спеціальних об’єктових навчань з питань ЦЗ, здійсненні спеціальної підготовки осіб, які входять до складу формувань виходячи з кліматичних, соціальних та економічних реалій сьогодення.

Під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом навчання та інструктажів з учасниками було відпрацьовано необхідні плануючі документи та визначено завдання, які потребували відпрацювання на визначених робочих місцях.

За темою навчання «Дії органів управління та сил цивільного захисту підприємства щодо реагування на загрозу природного характеру та при виникненні надзвичайних ситуацій у адміністративному корпусі Кіровоградської філії ПАТ «Укртелеком» при ліквідації надзвичайних ситуацій при ушкодження покрівлі та вікон будівлі від дії ураганного вітру, виникненні пожежі в будівлі» були відпрацьовані завдання за ввідними.

Залучені об’єктові формування цивільного захисту справилися із поставленим завданнями. Здійснено роботи по ліквідації наслідків негоди, застосовано первинні засоби пожежогасіння (вогнегасники) для гасіння умовної пожежі. Виявленим «потерпілим» на місці пригоди надано домедичну допомогу.

Майстер виробничого навчання Чижевський Д.Є. прийняв участь в обговоренні результатів навчання, надав рекомендації стосовно спеціальної підготовки осіб, які входять до складу формувань цивільного захисту.

За підсумками спеціального об’єктового тренування встановлено, що формування цивільного захисту філії ПАТ «Укртелеком» готові до дій за призначенням.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки обласних

та м. Кропивницького курсів удосконалення

керівних кадрів Центру Д.Є.Чижевський

Кiлькiсть переглядiв: 0