Підготовка до навчального року

Колективом навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області активно проводяться заходи по підготовці до навчального року.

Протягом літнього періоду працівниками Центру проведений косметичний ремонт та фарбування навчальних аудиторій, службових кабінетів, вікон та дверей. Проводиться повірка та ремонт приладів газового опалення, яке знаходиться у несправному стані у зв’язку з тривалим періодом експлуатації та потребує значних фінансових витрат для його відновлення.

В 3 кварталі п.р. значно покращене технічне забезпечення Центру. За рахунок коштів спеціального фонду придбаний ноутбук, мультимедійний проектор, два комп’ютери, запасні частини для ремонту службового автомобіля, тощо, що надає можливість підвищити якість навчального процесу на обласних та м. Кропивницький курсах УКК Центру.

З метою покращення методичного забезпечення навчального процесу в літній період педагогічними працівниками складені 3 робочі навчальні програми та 10 програм постійно-діючих семінарів відповідно до змін, внесених постановою Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 №230, триває робота по складанню, коригуванню та оновленню методичних розробок та інших методичних матеріалів.

Проведений комплекс робіт та заходів надасть можливість гідно розпочати навчальний рік, забезпечить комфортні умови для роботи колективу Центру та навчання слухачів.

Завідувач обласними та м. Кропивницький курсів УКК Центру

Л.В.Шевченко

Кiлькiсть переглядiв: 0