Результативне спеціальне об’єктове тренування у КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» з приведення у готовність захисної споруди

20 серпня у КП «Знам’янському комбінаті комунальних послуг» було проведене спеціальне об’єктове тренування з ланкою обслуговування захисної споруди за темою: «Дії ланки обслуговування захисної споруди ЦЗ при виникненні надзвичайної ситуації». Методичний супровід у підготовці та проведенні тренування надав майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницького курсів удосконалення керівних кадрів Центру Гусєв В.О.

Ще на підготовчому етапі він провів заняття з посадовими особами цивільного захисту міста Знам’янка за темою «Укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту».

Керували тренуванням керівник підприємства Чернявський О.М та відповідальна особа з питань ЦЗ Щербина Ф.Ф., які займалися із ланкою обслуговування захисної споруди. Особливу увагу було звернуто на обладнання санітарного вузла та можливості надання домедичної допомоги постраждалим.

При цьому, були присутні особи керівного складу Знам’янської міської ради, відповідальні за цивільний захист суб’єктів господарювання, на балансі яких перебувають захисні споруди цивільного захисту і керівники груп з їх обслуговування.

Тренування показали, щоланка обслуговування захисної споруди показала свою спроможність організувати захист мешканців кварталу від надзвичайних ситуацій.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки обласних

та м. Кропивницького курсів удосконалення

керівних кадрів Центру В.О. Гусєв

Кiлькiсть переглядiв: 0