Спеціальне об’єктове навчання в Олександрійському геріатричному пансіонаті з спеціальним відділенням

17 серпня 2018 року згідно План - графіка проведення практичної підготовки в Олександрійському геріатричному пансіонаті з спеціальним відділенням було проведено спеціальне об’єктове навчання за темою: «Виконання заходів при загрозі та/або виникненні надзвичайної ситуації природного та техногенного характеру в Олександрійському геріатричному пансіонаті з спеціальним відділенням».

Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Юрченко Ю.В., який під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом навчань та інструктажів з учасниками довів до керівництва навчань останні вимоги нормативних актів з питань проведення практичної підготовки на суб’єктах господарювання. В ході підготовки до навчання були відпрацьовані необхідні плануючі документи та визначено ряд завдань, які потребували відпрацювання.

Працівники, які залучаються до практичних питань навчання, пройшли інструктаж щодо заходів безпеки під час проведення навчання.

Керівниками структурних підрозділів приймались рішення відповідно до вимог плану реагування на надзвичайні ситуації.

Працівники приймали участь у відпрацюванні практичних дій з гасіння пожежі, рятування уражених з під завалу та надання їм медичної допомоги.

За результатами навчання складено звіт та виданий наказ про стан готовності пансіонату до вирішення завдань цивільного захисту.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру Ю.В. Юрченко

Кiлькiсть переглядiв: 0