Практична підготовка спеціалізованих служб Бобринецького РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго»

16 серпня 2018 року на базі Бобринецького РЕМ
ПАТ «Кіровоградобленерго» було проведено спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту диспетчерської та аварійно-технічноЇ спеціалізованих служб.

Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Гусєв В.О., який акцентував увагу керівництва підприємства на останніх вимогах нормативних актів з питань проведення саме спеціальних об’єктових тренувань з питань ЦЗ, здійсненні спеціальної підготовки осіб, які входять до складу спеціалізованих служб.

Під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом тренування та інструктажів з учасниками було відпрацьовано необхідні плануючі документи та визначено завдання, які потребували відпрацювання на визначених робочих місцях.

За темою тренування «Дії спеціалізованих служб цивільного захисту підприємства при виникненні аварійних ситуацій» були відпрацьовані завдання за ввідними. Керівник диспетчерської служби старший диспетчер Брошеван В.С. разом із керівником спеціалізованої аварійно-технічної служби головним інженером Колпаком О.А. оперативно доводили інформацію до виконавців та контролювали їх дії.

За підсумками спеціального об’єктового тренування встановлено, що спеціалізована диспетчерська служба та спеціалізована аварійно-технічна служба готові до дій за призначенням.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки обласних

та м. Кропивницького курсів удосконалення

керівних кадрів Центру В.О. Гусєв

Кiлькiсть переглядiв: 0