Результати спеціального об’єктового навчання у ТЦ Авоська ТОВ «Кіровоградський вибір плюс»

На об’єктах з масовим перебуванням людей дуже важливо здійснювати заходи протипожежного режиму та цивільного захисту. При цьому, необхідно проводити практичну підготовку об’єктових органів управління та наявних сил цивільного захисту.

Так, 13 серпня у ТЦ Авоська ТОВ «Кіровоградський вибір плюс» було проведене спеціальне об’єктове навчання за темою «Дії сил цивільного захисту та персоналу при пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей». Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницького курсів удосконалення керівних кадрів Центру Гусєв В.О.

Навчання очолив заступник директора Колос В.Ф., який проводив роботу із наявними силами цивільного захисту організації.

В навчанні взяли участь працівники, які входять до складу комісії з питань надзвичайних ситуацій, протипожежної ланки та санітарного поста. Також показали свої уміння відповідальний за оповіщення та відповідальний з питань евакуації.

Під час навчань особливу увагу було звернуто на проведення евакуації відвідувачів та боротьбу з можливими пожежами у торговельному центрі. Протипожежна ланка отримала досвід гасіння пожеж за допомогою наявних засобів пожежогасіння. Далі, члени санітарного поста надавали домедичну допомогу уявним потерпілим.

Таким чином, кожний учасник навчання мав можливість особистого тренування у використанні вогнегасника та наданні домедичної допомоги.

Навчання показали, щоТЦ Авоська ТОВ «Кіровоградський вибір плюс» готове діяти за призначенням та спроможне захистити працівників та відвідувачів торговельного центру від наслідків надзвичайних ситуацій. Головне – вчасно організувати евакуацію.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки обласних

та м. Кропивницького курсів удосконалення

керівних кадрів Центру В.О. Гусєв

Кiлькiсть переглядiв: 0