Заняття з педагогами області

21 серпня п.р. працівниками обласного методичного кабінету навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області було проведено семінар з вчителями області, які викладають предмет «Основи здоров’я».

Метою його проведення були: підготовка вчителів до просвітницької роботи на засадах розвитку життєвих навичок, необхідних в екстремальних та нестандартних умовах, при виникненні надзвичайних ситуацій.

Захід проведений згідно плану взаємодії Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області на 2018 рік. У проведенні семінару також приймали участь запрошені інструктори Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Педагогічні працівники обласного методичного кабінету довели учасникам семінару зміни у нормативно-правовій базі з питань цивільного захисту, нагадали класифікацію надзвичайних ситуацій, зосередили увагу присутніх на основних небезпеках техногенного і природного характеру Кіровоградської області.

При проведенні заняття з надання домедичної допомоги інструктори не тільки проводили демонстрацію, але і відпрацьовували з присутніми навички надання допомоги дорослим і малечі.

Присутні на семінарі вчителі відмітили високий рівень організації семінару.

Методист обласного методичного кабінету
НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області В. Нестеренко

Кiлькiсть переглядiв: 0