Спеціальне об’єктове навчання у ПАТ «Кіровоградграніт»

4 червня п.р. у ПАТ «Кіровоградграніт» було проведене спеціальне об’єктове навчання за темою: «Дії сил цивільного захисту підприємства по ліквідації наслідків пожеж, розливу НХР та аварій на технологічному обладнанні». Навчання очолив Генеральний директор
ПАТ «Кіровоградграніт» Ю.А. Кайдаш.

Методичний супровід у підготовці та проведенні навчання надав майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та
м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Гусєв В.О. Ще на підготовчому етапі під його опікою керівник підприємства та відповідальна особа з питань ЦЗ Дзядух В.А. повністю переоформили План реагування на надзвичайні ситуації підприємства, навчання спланували виходячи з небезпек, вказаних у ньому.

В навчанні взяли участь всі підрозділи цивільного захисту підприємства (протипожежна ланка, зв’язку та оповіщення, санітарний пост, ланки охорони громадського порядку та обслуговування захисної споруди, аварійно-технічна група, пункт видачі ЗІЗ).

Особливу увагу було звернуто на боротьбу з можливими осередками пожеж та вибухів на підприємстві. Саме тому не тільки протипожежна ланка отримала досвід гасіння пожеж наявними засобами пожежогасіння. Кожний учасник навчання зміг особисто потренуватися з вогнегасником.

Навчання показали, що ПАТ «Кіровоградграніт» готове діяти за призначенням та спроможне захистити працівників та територію підприємства від наслідків надзвичайних ситуацій.

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

обласних та м. Кропивницький

курсів УКК Центру В.О. Гусєв

Кiлькiсть переглядiв: 0