Визначення рівня готовності до вирішення завдань цивільного захисту керівного складу і фахівців ТОВ ЗПТУ «Віра – Сервіс Інтермаш» при ліквідації надзвичайної ситуації природного та техногенного характеру

01 червня 2018 року в ТОВ «ЗПТУ «Віра-Сервіс Інтермаш» було проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту.

Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Юрченко Ю.В., який акцентував увагу керівництва підприємства на останніх вимогах нормативних актів з питань проведення саме спеціальних об’єктових навчань з питань ЦЗ.

Під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом навчань та інструктажів з учасниками було відпрацьовано необхідні плануючі документи та визначено завдання, які потребували відпрацювання на визначених робочих місцях.

За темою навчань «Визначення рівня готовності до вирішення завдань цивільного захисту керівного складу і фахівців ТОВ ЗПТУ «Віра – Сервіс Інтермаш» при ліквідації надзвичайної ситуації природного та техногенного характеру» були відпрацьовані завдання за ввідними. Керівник навчання – генеральний директор підприємства Сулятицький Михайло Михайлович оперативно доводив інформацію до виконавців на навчальних місцях, контролював хід виконання поставлених завдань виконавцями.

За результатами спеціального об’єктового навчання з питань цивільного захисту складено звіт та сформовано проект наказу «Про стан готовності ТОВ «ЗПТУ «Віра-Сервіс Інтермаш» до вирішення завдань цивільного захисту».

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру Ю.В. Юрченко

Кiлькiсть переглядiв: 0