Результати функціонального навчання

У період з 29 по 31 травня п.р. на циклі практичної підготовки обласних та м. Кропивницького курсів удосконалення керівних кадрів центру проходило функціональне навчання слухачів за категоріями «Посадові особи місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, працівники суб’єктів господарювання, які очолюють евакуаційні органи, виконують обов’язки секретарів евакуаційних комісій» та «Фахівці суб’єктів господарювання, які виконують обов’язки, пов’язані із забезпеченням техногенної та пожежної безпеки».

Керівники навчальних груп майстри виробничого навчання
Костенко Т.Ю. та Чижевський Д.Є. доклали максимум зусиль щоб довести необхідні відомості кожному слухачу за відповідними категоріями. Решта педагогічних працівників під час тренінгів, організаційно ділових ігор створили сприятливі умови для розвитку у присутніх необхідних компетентностей у сфері цивільного захисту, щоб голови евакуаційних органи, секретарі евакуаційних комісій та фахівці якісно виконували обов’язки, пов’язані із забезпеченням техногенної та пожежної безпеки.

При цьому, майстер ВН Чижевський Д.Є. провів відкрите заняття на тему «Укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту», щоб підтвердити достатній рівень підготовки до занять та продемонструвати свою майстерність. Слухачі були уважними на занятті, якісно відпрацювали практичну складову тренінгу.

За результатами навчання всі слухачі склади підсумковий контроль шляхом виконання спеціальних вправ.

Начальник циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру М.М. Стець

Кiлькiсть переглядiв: 0