Проведення практичних тренувань у Компаніївському районі

10 квітня 2018 року майстром виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області Чижевським Д.Є. відповідно до розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік», та з метою:

перевірки оперативності приведення в готовність до дій за призначенням спеціалізованої служби енергетики з цивільного захисту РЕМ Компаніївського району та якості управління ними в умовах надзвичайних ситуацій;

вдосконалення методів управління персоналом під час виконання заходів цивільного захисту;

перевірки реальності планів реагування на НС РЕМ та виявлення необхідності проведення його корегування;

розробки обґрунтованих пропозицій для прийняття рішень керівним складом РЕМ;

тренування персоналу РЕМ до дій в надзвичайних ситуаціях по сигналам цивільного захисту на РЕМ проведено спеціальне об’єктове тренування.

Тренування показало, що керівний склад та спеціалізована служба енергетики цивільного захисту РЕМ підготовлені і в цілому готові до виконання завдань за призначенням при виникненні надзвичайних ситуацій.

Завдяки належній підготовці тренування проведені на високому рівні, під час яких керівний склад РЕМ відпрацьовані питання оповіщення, приведення в готовність служби ЦЗ, продемонстровано порядок дії спеціалізованої служби енергетики ЦЗ при виникненні ушкоджень (поривів) на електричних лініях.

При підведенні підсумків тренування керівництво РЕМ та майстер ВН Чижевський Д.Є. проаналізували дії учасників тренування, звернули увагу на актуальність таких заходів, а також відмітили кращих працівників.

Майстер виробничого навчання

обласних та м. Кропивницький

курсів УКК Центру Д.Чижевський

Кiлькiсть переглядiв: 0