«Дії працівників спеціалізованої газової служби щодо приведення служби в готовність до дій за призначенням, проведення аварійно відновлювальних робіт»

30 березня 2018 року в Олександрійському управлінні по експлуатації газового господарства було проведено спеціальне об’єктове тренування спеціалізованої аварійно - диспетчерської служби з питань цивільного захисту.

Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Юрченко Ю.В., який довів до керівництва тренувань останні вимоги нормативних актів з питань проведення практичної підготовки на суб’єктах господарювання.

Під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом тренувань та інструктажів з учасниками було відпрацьовано необхідні плануючі документи та визначено ряд завдань, які потребували відпрацювання.

За темою навчань «Дії працівників спеціалізованої газової служби щодо приведення служби в готовність до дій за призначенням, проведення аварійно відновлювальних робіт» були відпрацьовані завдання за ввідними. Керівник тренування – керівник спеціалізованої аварійно - диспетчерської служби Нікітченко Світлана Василівна оперативно доводила інформацію до виконавців на навчальних місцях.

За результатами спеціального об’єктового тренування з питань цивільного захисту складено звіт та сформовано проект наказу «Про стан готовності аварійно - диспетчерської служби Олександрійського УЕГГ до вирішення завдань цивільного захисту».

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру Ю.В. Юрченко

Кiлькiсть переглядiв: 0