Спеціальне об’єктове навчання у Бобринецькому УЕГГ

29 березня п.р. у Бобринецькому УЕГГ було проведено спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту спеціалізованих служб за темою: «Дії спеціалізованих служб цивільного захисту підприємства при виникненні аварійних ситуацій».

Методичний супровід у підготовці та проведенні тренування надав майстер виробничого навчання Гусєв В.О. На підготовчому етапі під його опікою керівник диспетчерської служби головний інженер Бобринецького УЕГГ Ротко Д.О. відпрацював документи по плануванню були визначені завдання по підготовці та проведенні тренування.

В тренуванні взяли участь всі підрозділи цивільного захисту підприємства: керівний склад; спеціалізована диспетчерська служба; спеціалізована аварійно-технічна служба.

Під час практичного відпрацювання усі працівники, які залучалися до проведення тренування пройшли інструктаж щодо заходів безпеки.

Працівники, які входили до складу служб, під час тренування відпрацювали основні вправи, нормативи, прийоми і способи дій у надзвичайних ситуаціях тощо.

Проведення тренування мало подвійний результат працівники спеціалізованих служб Боринецького УЕГГ змогли в черговий раз досконало відпрацювати всі дії у разі надзвичайних ситуацій та вдосконалити практичні навички з питань цивільного захисту.

За підсумками спеціального об’єктового тренування спеціалізована диспетчерська служба та спеціалізована аварійно- технічна служба готові до дій за призначенням.

Результати тренування обговорені на засіданні комісії з питань надзвичайних ситуацій підприємства та складено звіт про організацію проведення тренування.

Методист обласних та м. Кропивницький

курсів УКК Центру І. Скиба

Кiлькiсть переглядiв: 0