Проведення практичних навчань у Державному архіву Кіровоградської області

Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік» 26 березня п.р. майстром виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області Чижевським Д.Є. проведено спеціальне об’єктове навчання персоналу архіву до дій в надзвичайних ситуаціях по сигналам цивільного захисту у Державному архіву Кіровоградської області з метою:

перевірки реальності планів реагування на надзвичайні ситуації, локалізації і ліквідації аварійних ситуацій, цивільного захисту архіву, та виявлення необхідності проведення їх корегування; розробки обґрунтованих пропозицій для прийняття рішень керівним складом закладу; вдосконалення методів управління персоналом під час виконання заходів цивільного захисту; перевірки оперативності приведення в готовність до дій за призначенням формувань цивільного захисту архіву та якості управління ними в умовах надзвичайних ситуацій.

Завдяки належній організації підготовки працівників та надання методичної допомоги майстром ВН Чижевським Д.Є навчання проведені на належному рівні, під час яких керівний склад Державного архіву відпрацював питання приведення в готовність ланки цивільного захисту, продемонстровано порядок дій об’єктових формувань цивільного захисту при виникненні пожежі, пошук та надання допомоги постраждалим, відпрацьовані питання евакуації.

Навчання показало, що керівний склад та формування цивільного захисту підготовлені і в цілому готові до виконання завдань при виникненні надзвичайних ситуацій.

При підведенні підсумків тренування керівництво Державного архіву та майстер ВН Чижевський Д.Є. проаналізували дії учасників навчання, звернули увагу на актуальність таких заходів, а також відмітили кращих працівників.

Майстер виробничого навчання

обласних та м. Кропивницький

курсів УКК Центру Д.Чижевський

Кiлькiсть переглядiв: 0