Дії працівників спеціалізованої служби управління по експлуатації газового господарства щодо приведення служби в готовність до дій за призначенням, проведення аварійно відновлювальних робіт

30 березня 2018 року в Олександрійському управлінні по експлуатації газового господарства було проведено спеціальне об’єктове тренування спеціалізованої аварійно - диспетчерської служби з питань цивільного захисту.

Методичний супровід тренування здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Юрченко Ю.В.

Під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом тренувань та інструктажів з учасниками були відпрацьовані необхідні плануючі документи та визначено ряд завдань, які потребували доопрацювання.

За темою тренувань «Дії працівників спеціалізованої служби управління по експлуатації газового господарства щодо приведення служби в готовність до дій за призначенням, проведення аварійно відновлювальних робіт» були відпрацьовані завдання за ввідними. Керівник тренування – керівник спеціалізованої аварійно - диспетчерської служби Нікітченко Світлана Василівна доводила інформацію до виконавців на навчальних місцях.

За результатами спеціального об’єктового тренування з питань цивільного захисту сформовано проект наказу «Про стан готовності аварійно - диспетчерської служби Олександрійського УЕГГ до вирішення завдань цивільного захисту».

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру Ю.В. Юрченко

Кiлькiсть переглядiв: 0