У Світловодську проведені заняття по підготовці до дій у надзвичайній ситуації органів з евакуації

На виконання розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 10 січня 2018 року за № 10-Р в м. Світловодськ та Світловодському районі розпочалася підготовка до проведення штабного тренування з органами управління та силами цивільного захисту ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області (із залученням органів з евакуації), щодо ліквідації надзвичайної ситуації у разі виникнення надзвичайної ситуації у разі виникненні аварії на автомобільному транспорті з виливом (викидом) хімічно небезпечних речовин, яке заплановане на травень 2018 року.

Так 23 березня п.р. у приміщенні Світловодських курсів 3 категорії були проведені заняття з учасниками тренування, які провели педагогічні працівники Світловодських курсів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Фомін М.Ю. та Коломієць А.Ф.

Слухачів було ознайомлено з нормативно-правовою базою, з методикою проведення тренування, із завданнями та функціями органів управління, евакуаційної комісії, спеціалізованих служб територіальної ланки ЄДС ЦЗ. Було надано рекомендації щодо підготовки документів, необхідних для проведення тренування.

Слід відзначити також відповідальне відношення працівників відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Світловодського міськвиконкому Солов’я Р.М. та Губаєнка А.В, сектору надзвичайних ситуацій Самойленко Л.М, які безпосередньо прийняли участь у проведенні занять, що сприяло успішному навчанню слухачів.

Завідувач Світловодських курсів 3 категорії М.Ю. Фомін.

Кiлькiсть переглядiв: 0