Навчання фермерів в Онуфріївці

За стан справ у суб’єктах господарювання, як відомо, відповідає керівник. В тому числі і за стан цивільного захисту – за виконання заходів цивільного захисту, за наявність засобів індивідуального та колективного захисту, за навчання своїх працівників діям у надзвичайних ситуаціях.

З 26 лютого по 01 березня п.р. у приміщенні Онуфріївської районної державної адміністрації пройшли функціональне навчання керівники фермерських господарств району. Навчання проводили педагогічні працівники Світловодських курсів навчально-методичного центру цивільного захисту Кіровоградської області.

Особливу увагу під час навчання було приділено повноваженням та обов’язкам керівників господарств, організації та веденню цивільного захисту, навчанню працівників діям при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій. Під час навчання відбувались жваві дискусії, задавались запитання педагогічним працівникам.

Підсумковий контроль показав, що слухачі на достатньому рівні засвоїли знання, а підсумкове анкетування підтвердило, що навчання було предметним і корисним.

Майстер виробничого навчання

Світловодських курсів А.Ф. Коломієць

Кiлькiсть переглядiв: 0