Проведення спеціального об’єктового навчання з питань цивільного захисту у МААК "УРГА"

На сьогоднішній день рівень особистої та колективної безпеки – один з найважливіших показників благополуччя суспільства. Підвищувати цей рівень є вкрай складним завданням, оскільки навколишній світ змінюється з неймовірною швидкістю, приносячи нові загрози для життя та здоров’я людини. Тому однією з головних умов розвитку й навіть виживання людства стає якісна освіта в сфері безпеки.

19 березня 2018 року майстром виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та міста Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів 3 категорії Лавровим О.В. була надана практична допомога керівному складу та фахівцямМіжнародної акціонерної авіакомпанії «УРГА» у підготовці до проведення спеціального об’єктового навчання з питань цивільного захисту (далі - навчання) керівником якого був генеральний директор Галінський О.І..

Одним із основних заходів практичного навчання було проведення інструктивно-методичних занять із заступниками (помічниками) керівника навчання, персоналом штабу керівництва. У ході цих занять вищезазначеними особами було відпрацьовано документацію щодо підготовки та проведення навчання. При цьому, особлива увага була звернута на визначення етапів навчання та навчальних питань з урахуванням специфіки організації заходів цивільного захисту у авіакомпанії.

У ході індивідуальних консультацій заступникам (помічникам) керівника навчання, керівникам на навчальних місцях з відпрацювання практичних заходів були надані детальні пояснення щодо структури та змісту їх особистих планів.

В ході проведення навчань були відпрацьовані такі питання:

проведення оповіщення персоналу адміністративного корпусу та їхні дії за сигналом «Увага всім»; розвідка ситуації, яка склалася у підвальному приміщенні адмінбудівлі (задимлення); проведення повної евакуації персоналу з будівлі; виникнення пожежі у приміщенні ангару та наявність постраждалих внаслідок пожежі) дозволила відпрацювати питання гасіння пожежі та надання першої допомоги постраждалим.

Проведені заходи практичної підготовки сприятимуть ефективному і якісному відпрацюванню у ході навчання усіх запланованих заходів та формуванню у працівників практичних навичок щодо дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.

Майстер виробничого навчання

Циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру О.В. Лавров

Кiлькiсть переглядiв: 0