Вдалі виїзні заняття

У період з 13 по 15 березня п.р. у Маловисківському районі проведено функціональне навчання 15 слухачів за категорією «Фахівці суб’єктів господарювання, які виконують обов’язки, пов’язані із забезпеченням техногенної та пожежної безпеки».

Слухачі отримали необхідні знання і практичні навички щодо виконання завдань під час підготовки та проведення заходів цивільного захисту, а також у формуванні вмінь та навичок щодо виконання обов’язків, пов’язаних із забезпеченням техногенної та пожежної безпеки, з’ясували яким чином якісно проводити вказані практичні заходи на підприємствах, установах та організаціях.

Начальник циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів підполковник служби цивільного захисту Стець М.М. довів останні зміни у нормативних документах. Таким чином створено умови для формування належного рівня компетентності, необхідного для ефективного вирішення завдань професійної діяльності у зв'язку з удосконаленням законодавчої та іншої нормативно-правової бази з питань цивільного захисту, галузевих стандартів, професійних вимог, технологій їх виконання тощо.

Додатково проведено групові заняття з підготовки органів управління та сил цивільного захисту ланки цивільного захисту Маловисківського району територіальної підсистеми Кіровоградської області єдиної державної системи цивільного захисту України до проведення районних командно-штабних навчань та штабних тренувань та надано методичну і практичну допомогу органам з евакуації, які створені у Маловисківському районі, з питань організації та проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.

Начальник Циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру М.М. Стець

Кiлькiсть переглядiв: 0