Спеціальне об’єктове навчання у КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг»

5 березня п.р. у КП «Знам’янському комбінаті комунальних послуг» було проведене спеціальне об’єктове навчанняза темою: «Захист працівників та території підприємства і міста Знам’янка від наслідків надзвичайних ситуацій».

Методичний супровід у підготовці та проведенні навчання надав майстер виробничого навчання Гусєв В.О. На підготовчому етапі під його опікою керівник КП «Знам’янський ККП» Чернявський О. М. та відповідальна особа з питань ЦЗ Щербині Ф.Ф. повністю переробили План реагування на надзвичайні ситуації підприємства та навчання спланували виходячи з небезпек, вказаних у ньому.

В навчанні взяли участь всі підрозділи цивільного захисту підприємства: комісія з НС; комісія з питань евакуації; штаб керівництва навчанням; протипожежна ланка; санітарний пост; ланка з оповіщення та зв’язку; аварійно-відновлювальна ланка з ремонту та відновлення ліній зовнішнього освітлення; ланка по видаленню та обпилюванню дерев; аварійно-відновлювальна ланку з ремонту та відновлення будівель та конструкцій; ланка очищення міста від снігу; ланка обслуговування захисної споруди; пункт видачі ЗІЗ.

Особливу увагу було звернуто на боротьбу з можливими пожежами на підприємстві. Не тільки протипожежна ланка отримала досвід гасіння пожеж. Кожний учасник навчання мав можливість особистого навчання використовування вогнегасника.

Також був проведений огляд готовності техніки, інструментів, обладнання аварійно- відновлювальних формувань цивільного захисту. Ланка очищення міста від снігу відпрацювала дії за призначенням у реальному режимі боротьби зі снігом у м.Знам’янка.

Навчання показали, щоКП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» готовий діяти за призначенням та спроможне захистити працівників та територію підприємства і міста Знам’янка від наслідків надзвичайних ситуацій».

Майстер ВН циклу практичної підготовки

обласних та м. Кропивницький курсів УКК Центру В. Гусєв

Кiлькiсть переглядiв: 0