Проведення практичних навчань у Новомиргородському районі

02 березня 2018 року майстром виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області Чижевським Д.Є. відповідно до розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік», з метою:

вдосконалення методів управління персоналом під час виконання заходів цивільного захисту;

перевірки реальності планів реагування на НС, локалізації і ліквідації аварійних ситуацій, цивільного захисту підприємства та виявлення необхідності проведення їх корегування;

розробки обґрунтованих пропозицій для прийняття рішень керівним складом закладу;

перевірки оперативності приведення в готовність до дій за призначенням формувань цивільного захисту елеватора та якості управління ними в умовах надзвичайних ситуацій;

навчання персоналу елеватора до дій в надзвичайних ситуаціях по сигналам цивільного захисту на ПрАТ «Новомиргородський елеватор» проведено спеціальне об’єктове навчання.

Навчання показало, що керівний склад та формування цивільного захисту ПрАТ «Новомиргородський елеватор» підготовлені і в цілому готові до виконання завдань при виникненні надзвичайних ситуацій.

Завдяки належній організації взаємодії з Новомиргородським РВ УДСНС Кіровоградської області, навчання проведені на високому рівні, під час яких керівний склад ПрАТ «Новомиргородський елеватор» відпрацьовані питання приведення в готовність ланки ЦЗ, продемонстровано порядок дій об’єктових формувань ЦЗ при виникненні пожежі, пошук та надання допомоги постраждалим, відпрацьована їх взаємодія з підрозділом державної пожежної частини Новомиргородського РВ ДСНС.

При підведенні підсумків тренування керівництво елеватору та майстер ВН Чижевський Д.Є. проаналізували дії учасників навчання, звернули увагу на актуальність таких заходів, а також відмітили кращих працівників.

Майстер виробничого навчання

обласних та м. Кропивницькийкурсів УКК Центру Д.Чижевський

Кiлькiсть переглядiв: 0