Проведення консультацій з керівництвом спеціалізованих служб і формувань

12 лютого п.р. майстром ВН циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів УКК Центру Гусєвим В.О. згідно робочого плану було проведено інструктивно-методичне заняття в КЗ «Кіровоградська обласна стоматологічна поліклініка» м. Кропивницький.

Під час інструктивно-методичного заняття керівнику навчання надано консультацію по підготовці та проведенні спеціально об’єктового навчання. А також роз’яснено послідовність проведення навчання та зміст практичних заходів у яких керівники спеціалізованих служб і формувань беруть безпосередню участь.

Метою консультації було визначити тему, строки проведення та склад учасників, відпрацювати навчальні питання з етапи навчання, які повинна виконувати служба, формування відповідно плану реагування на надзвичайні ситуації. Акцентував увагу на загальні заходи, що рекомендуються відпрацювати при проведенні спеціальних об’єктових навчань, а саме: на План проведення, послідовність відпрацювання навчальних питань, практичних заходів та почасовий графік нарощування обстановки з переліком засобів імітації на навчальних місцях з переліком ввідних. Зробив окремі акценти на посередників, які надають допомогу керівникові у проведенні навчання.

Володимир Гусєв розкрив форму і зміст донесень за етапами навчання у вигляді короткого аналізу, підбив підсумки та об’єктивно оцінив практичну діяльність.

Присутнім надані матеріали щодо підготовки і проведення спеціальних об’єктових навчань, оформлення належної плануючої та звітної документації. Присутні отримали вичерпні відповіді на всі поставлені питання.

Методист обласних та м. Кропивницький

курсів УКК Центру І. Скиба

Кiлькiсть переглядiв: 0