Спеціальне об’єктове навчання у Дитячій стоматологічній лікарні м. Кропивницький

22 листопада 2017 року під керівництвом головного лікаря Дитячої стоматологічної лікарні Стіхарного О.П. було проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту.

Під час підготовчого періоду майстер виробничого навчання
Лавров О.В. надав консультаційну допомогу по відпрацюванні необхідної документації для проведення заходів практичної підготовки. Керівництво, посередницький склад та формування цивільного захисту лікарняного закладу отримали відповідні завдання для роботи на визначених навчальних місцях.

Необхідно вказати, що перед проведенням заходу головний лікар Стіхарний О.П. перевірив готовність персоналу, який залучався до навчання, засобів імітації, систем управління та оповіщення.

У день проведення навчання керівний склад лікарні відпрацював питання з узагальнення та аналізу даних про обстановку, що виникла під час умовної надзвичайної ситуації. Було обговорено пропозиції від завідувачів відділень та прийнято рішення для проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт у межах лікарняного закладу.

Під час відпрацювання ввідних лікарі відпрацювали свої дії у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру. Одночасно було перевірено наявність і справність засобів оповіщення, можливість як найшвидшого виводу персоналу та хворих із небезпечних приміщень у визначене місце, а також вмінні діяти в екстремальних ситуаціях керівного складу лікарні.

Під час проведення підсумків навчання, було заслухано посередників на навчальних місцях та майстра виробничого навчання Лаврова О.В. Результати навчання відображено у відповідному звіті.

Майстер виробничого навчання

Циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру О.В. Лавров

Кiлькiсть переглядiв: 0