Цікаве тренування лікарів з питань цивільного захисту

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області здійснено методичний супровід та проведено практичне тренування у Комунальному закладі «ЦПМСД №2 м. Кіровограда».

Так 20 листопада 2017 року майстром виробничого навчання обласних та м. Кропивницький курсів УКК Центру Лавровим О.В. здійснювався методичний супровід підготовки та проведення спеціального об’єктового тренуванння за метою: «Дії керівних органів і особового складу формувань цивільного захисту КЗ «ЦПМСД №2 м. Кіровограда при загрозі виникнення або виникненні надзвичайних ситуацій». До тренування залучалися: керівник тренування – керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій – головний лікар закладу Златопольський С.А. та його заступники, а також співробітники.

Оцінка готовності до проведення спільного об’єктового тренування на КЗ «ЦПМСД №2 м. Кіровограда», щодо реалізації плану реагування на надзвичайні ситуації показала достатній рівень готовності керівного складу та фахівців лікарняного закладу. Керівники об’єктових формувань цивільного захисту (оповіщення та зв’язку, протипожежної ланок) пройшли функціональне навчання, знають свої посадові обов’язки та можливості формувань. Працівники, що входять до складу формувань цивільного захисту знають свої функціональні обов’язки.

Працівники, які залучаються до практичних питань тренування, пройшли інструктаж щодо заходів безпеки під час проведення тренування. Документи ланок оповіщеннята зв’язку, протипожежної відпрацьовані повністю.

У ході тренування підтверджено злагоджені і професійні дії керівного складу, органів управління, формувань цивільного захисту, працівників
КЗ «ЦПМСД №2 м. Кіровограда». Установа готова до відпрацювання дій у разі загрози і виникнення надзвичайних ситуацій

Результати тренувань були обговорені на засіданні комісії з питань надзвичайних ситуацій КЗ «ЦПМСД №2 м. Кіровограда».

Майстер виробничого навчання

Циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру О.В. Лавров

Кiлькiсть переглядiв: 0