«Захист працівників і території Олександрійського міськрайонного центру зайнятості від наслідків буревію, пожежі»

17 листопада 2017 року в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості було проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту.

Методичний супровід здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та м. Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Центру Юрченко Ю.В., який довів до керівництва навчань останні вимоги нормативних актів з питань проведення практичної підготовки на суб’єктах господарювання.

Під час проведення інструктивно-методичних занять з керівництвом навчань та інструктажів з учасниками було відпрацьовано необхідні плануючі документи та визначено ряд важливих завдань, які потребували відпрацювання.

За темою навчань «Захист працівників і території Олександрійського міськрайонного центру зайнятості від наслідків буревію, пожежі» було відпрацьовано завдання за ввідними. Керівник навчання – директор Олександрійського міськрайонного центру зайнятості Мукієнко Ірина Миколаївна оперативно доводила інформацію до виконавців на навчальних місцях.

За результатами спеціального об’єктового навчання з питань цивільного захисту складено звіт та сформовано проект наказу «про стан готовності Олександрійського міськрайонного центру зайнятості до вирішення завдань цивільного захисту».

Майстер виробничого навчання

циклу практичної підготовки

ОК УКК Центру Ю.В. Юрченко

Кiлькiсть переглядiв: 0