«Функціональне навчання з цивільного захисту на обласних та м. Кропивницький курсах удосконалення керівних кадрів НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області»

У період з 13 по 16 листопада 2017 року на обласних та м. Кропивницький курсах удосконалення керівних кадрів НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області проведено функціональне навчання з питань цивільного захисту керівників суб’єктів господарювання та навчальних закладів незалежно від форми власності, а також їх заступників.

Заняття проводились за 27 годинною навчальною програмою. Метою організації навчального процесу за відповідною програмою навчання є своєчасна підготовка керівного складу, діяльність яких пов’язана з організацією заходів цивільного захисту, формування компетентності слухачів до виконання функціональних обов’язків у сфері цивільного захисту в межах своїх повноважень (посад), реалізації завдань із запобігання та реагування на надзвичайні ситуації, оволодіння слухачами технологіями (алгоритмами) вирішення основних завдань відповідно до функцій та обов’язків, що виконуються ними згідно з функціями у складі територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

По завершенню навчання слухачі сумлінно склали підсумковий контроль шляхом та захисту ними індивідуальних робіт та вважаються такими, що пройшли функціональне навчання у сфері цивільного захисту і отримали посвідчення встановленого зразка.

Методист обласних та міста Кропивницький

курсів УКК Центру О.В. Тимофієва

Кiлькiсть переглядiв: 0