Заняття з представниками Соколівської об’єднаної територіальної громади Кіровоградської області

17 листопада п.р. методист обласного методичного кабінету Александрова Т.Ф. провела заняття з представниками Соколівської об’єднаної територіальної громади на тему: «Особливості навчання непрацюючого населення до дій в надзвичайних ситуаціях. Методологічні засади управління якістю діяльності консультаційних пунктів з питань цивільного захисту».

Дане заняття організовано на допомогу керівництву та фахівцям об’єднаної територіальної громади, в період інтенсивного створення нових органів місцевого самоврядування щодо навчання населення до дій у надзвичайних ситуацій.

Під час заняття представників об’єднаної територіальної громади ознайомили з особливостями інформаційно-просвітницької роботи з непрацюючим населенням за місцем проживання, нагадали порядок створення мережі консультаційних пунктів з питань ЦЗ в Кіровоградській області. Александрова Т.Ф. коротко проаналізувала теперішній стан роботи пунктів, звернула особливу увагу на наявність та склад матеріально-технічної бази пунктів (наочності, інформаційних та роздаткових навчальних матеріалів), виготовлення навчально-наочних посібників. Особлива увага була звернута на методику проведення навчання населення незайнятого у сфері виробництва та обслуговування, інформаційно-пропагандистської діяльності з населенням, яке обслуговується сільською (селищною) радою.

Всім присутнім надали в електронному вигляді навчально-методичні матеріали, необхідні для функціонування консультаційних пунктів навчально-методичні матеріали.

Методистом обласного методичного кабінету НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області В. Нестеренко

Кiлькiсть переглядiв: 0